Onze gasthonden verblijven in kennels in ruime kamers. We proberen een stabiele roedel te creëren waar uw hond goed tussen past. Door goed te observeren wordt al vrij snel duidelijk hoe uw hond zich in de groep voelt en hoe de groep zich gedraagt tegenover uw hond. Ons streven is om de hond zo ontspannen mogelijk te laten zijn. Als uw hond zich ontspannen voelt  en zichzelf kan zijn, zal hij de rust ervaren die wij zo graag bij de honden zien.  

Spelen is natuurlijk leuk, maar absoluut geen ‘must’, en zeker niet lange tijd gewenst. Wanneer we merken dat een groep te onrustig is, teveel speelt of beweegt, zullen we altijd proberen om dit om te buigen tot een rustig geheel. Het kan dus best gebeuren dat we uw hond even apart nemen, om hem weer rustig te laten worden, even bij te laten slapen of zelfs in een andere groep plaatsen om de balans te zoeken. Door de praktische indeling van ons pension hebben we daar alle mogelijkheden voor.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Is uw hond niet zo sociaal, of misschien zelfs helemaal niet? Geen probleem. Uw hond krijgt zijn eigen kennel en eigen tijd op de speelwei.

Sommige honden hebben moeite met het vinden van rust. Gewoonweg omdat ze een enorme werkdrift in zich hebben, of een heel hoog energielevel, of omdat hij niet overweg kan met zijn soortgenoten. Door in te spelen op de persoonlijke behoefte van uw huisdier en het flexibele karakter van de Villa is het mogelijk om het alle honden naar hun zin te maken. Uw hond komt moe, maar ontspannen weer thuis.

Heeft uw hond heel specifieke eigenschappen, en twijfelt u of hij/zij zich wel redt in de Villa? Maak gerust een afspraak met ons om de bijzonderheden door te spreken en u te laten rondleiden door de Villa. 0118-591781/06-22639282

Bezichtigingen zijn op afspraak mogelijk op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag tussen 13.30 en 15.00 uur. U kunt de hond op dat moment het beste thuis laten.

Tijdens schoolvakanties worden er, vanwege de drukte, geen bezichtigingen ingepland.

De hond eens een dagje laten wennen? Of wilt u zelf even aan het idee wennen? Kies een dag met mooi weer en breng de hond tussen 9.00 en 10.00 uur. U pikt hem tussen 18.00 en 19.00 uur weer op en krijgt van ons feedback over hoe het Villa-dagje gegaan is.


 

 

  


Dierenpension Zeeland Meliskerke Grijpskerke Walcheren Vlissingen Middelburg Domburg Elzenoord Dierenfarm dierenfarm elzenoord dierenpension hond honden kat katten vakantie strand zeeland sonja de klerk roskam john langerak ingeborg langerak dierenarts

Dierenpension Zeeland Meliskerke Grijpskerke Walcheren Vlissingen Middelburg Domburg Elzenoord Dierenfarm dierenfarm elzenoord dierenpension hond honden kat katten vakantie strand zeeland sonja de klerk roskam john langerak ingeborg langerak dierenarts